top of page
Nick Avătăji | Avocat penalist, Autor, Analist Tranzacțional Consiliere și organizațional, Coach, Facilitator Constelații Familiale, gazdă, Formator Autorizat, Dezvoltare personală, Autor joc Awakened Monkey® - The game - primul joc de societate 100% românesc prin materia analizei tranzacționale, Maimuțe la taifas, Cu trezirea la taifas. Noul Pământ. Podcast ConstelAȚii cu Nick și Andra

Nick Avătăji

După ani întregi în care am urmat propriul proces de psihoterapie individuală în materia analizei tranzacționale (AT), am ales să urmez formarea în această teorie a personalității, având acum o practică supervizată în două dintre cele patru domenii ale AT, respectiv consiliere și organizațional, fiind membru al Asociației Române de Analiză Tranzacțională (ARAT), European Association for Transactional Analysis (EATA) și al International Transactional Analysis Association (ITAA).

Ulterior, pentru că am simțit că viața m-a condus în această direcție, am început formarea în constelații familiale, metoda Bert Hellinger, urmând ca din ianuarie 2025 terapia sistemică/activitatea de facilitator de constelații familiale să devină profesia mea de bază, alături de aceea de analist tranzacțional.

 

Deși profesia mea de bază este aceea de avocat, activitate pe care încă o desfășor, am simțit o reală apropiere față de ceea ce am identificat ca fiind scopul meu intern și scopul meu extern.

 

Care este scopul meu intern? Să fiu prezent. Orice ar însemna aceasta. Să trăiesc fiecare clipă, oricum e ea și cu toate simțămintele ei. Astfel am reușit să scriu prima carte, respectiv „Maimuțe la taifas”, carte în top 5 la vânzări ( editura Letras ).

 

De atunci, tot mai mulți oameni frumoși au venit către mine, lucru pentru care le sunt extrem de recunoscător. Această deschidere a oamenilor frumoși a fost o revelație întrucât m-a condus spre scopul meu extern, respectiv acela de a le face și lor cunoștință cu prezentul.

 

Urmare a continuării formării și practicii supervizate, am realizat că procesul de dezvoltare personală a oamenilor poate fi și distractiv, context în care am început și am reușit să creez primul joc de societate 100% românesc prin materia analizei tranzacționale, înregistrând astfel și marca europeană Awakened Monkey®, jocul denumindu-se „Awakened Monkey® - The game”.

 

Pentru ca mesajul meu să ajungă la cât mai mulți oameni, am început să creez conținut pe TikTok (follow pentru mai multe detalii) și am reușit deja să scriu a doua carte, „Cu trezirea la taifas. Noul Pământ”.

 

Ești important/ă pentru mine! Fii și pentru tine!

 

Alătură-te în călătoria descoperirii celui mai frumos om pe care îl vei putea cunoaște vreodată: TU.

 

Tu poți să fii! Tu ești!

Contact

Thanks for submitting!

bottom of page